Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Verse tomaten-basilicumsaus

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 6 sjalotjes, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 stengels bleekselderij, fijngesneden
  • 700 gram tomaten, ontveld, zonder zaadjes
  • 4 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt, drooggedept en fijngesneden
  • 2 eetlepels medium dry sherry
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 0,5 theelepel lichte basterdsuiker
  • zeezout en versgemalen zwarte peper
  • 2-3 eetlepels fijngehakt vers basilicum


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven