Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse tomaten-basilicumsaus recept
Verse tomaten-basilicumsaus recept

Verse tomaten-basilicumsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan en bak de sjalotjes, knoflook en bleekselderij ca. 5 minuten of tot ze zacht zijn. Voeg de tomaten, zongedroogde tomaten, sherry, tomatenpuree, suiker en zout en peper naar smaak toe en roer goed. Breng aan de kook en laat afgedekt onder af en toe roeren 1 5 minuten zachtjes pruttelen Haal het deksel van de pan en kook op iets hoger vuur onder af en toe roeren nog 10-1 5 minuten, of tot de saus gaar en ingedikt is. Roer er de fijngehakte basilicum door. Serveer warm. Serveer bijv. bij warme pasta, zoals penne of fusilli, met bijv. geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse tomaten-basilicumsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven