Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Pangsit Cincang (gefrituurde gehakhapjes)445m
-
Recept
Griekse gehaksballetjes met rijst430m
-
Recept
Saté420m
-
Recept
Surinaamse bami435m
-
Recept
Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn)455m
-
Recept
Jafrezi Kip445m
-
Recept
Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)450m
-
Recept
Jaffna kerriepoeder430m
-
Recept
Daging Sapi Kelapa Dengan Kacang (Rundvlees in kokossaus met bonen)42u45m
-
Recept
Ayam besengek430m
-
Recept
Couscous met aubergine en zoete aardappel430m
-
Recept
Tikka Kip41u
-
Recept
Indisch draadjesvlees420m
-
Recept
Macaroni uit Nederlands-Indië440m
-
Recept
Zoete aardappel uit de oven440m
-
Recept
Mie Dengan Daging Kambing dan Rempah (mie met geitenvlees)41u
-
Recept
Chutney van limoen435m
-
Recept
Ayam Goreng Kuning41u
-
Recept
Ayam Opor41u
-
Recept
Tandori-kip455m
-
Recept
Indische aardappels met spruitjes430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.