Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus)455m
-
Recept
Cincang ajam (broodje gemaakt van kruidige kippengehakt)455m
-
Recept
Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)455m
-
Recept
Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus430m
-
Recept
Gulai udang (garnalen in kruidige saus)450m
-
Recept
Spruitjes op z'n Indonesisch4,720m
-
Recept
Udang nanas (garnalen met ananas)445m
-
Recept
Indische gehaktspiesjes445m
-
Recept
Ajam besengeh tegal (gekruide kip)450m
-
Recept
Vega empanadas415m
-
Recept
Tomaten-groentesoep met kikkererwten435m
-
Recept
Ketjapsaus430m
-
Recept
Kip vindaloo445m
-
Recept
Ajam adas (geroosterde kip in kruidensaus)450m
-
Recept
Babek adas (geroosterde eend in kruidensaus)41u10m
-
Recept
Pittige indische gehaktballetjes420m
-
Recept
Laksa udang (garnalen in bouillon en kokosmelk)445m
-
Recept
Bebotok udang (gestoomde garnalenpakketjes)430m
-
Recept
Sambal ketimun tomat (sambal met komkommer en tomaat)420m
-
Recept
Sambal segala (zoete sambal oelek)435m
-
Recept
Saté415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.