Variatiegehaktballen voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Gehaktballen recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Week de in water.
- Hak de grof.
- Was de en laat ze uitlekken.
- Pel en snipper de .
- Kneed het gehakt met 3 , het uitgeknepen brood, wat , en een snufje .
- Verdeel de massa in drieën.
- Meng voor de mosterdgehaktballen 1/3 van het gehakt met de .
- Meng voor de pizza gehaktballen 1/2 van het gehakt met de pizzakruiden.
- Meng voor de oosterse gehaktballen 1/3 van van het gehakt met de , , 1/2 theelepel en wat .
- Maak van elk deel 10 platte gehaktballen.
- Bak ze achtereenvolgens op 2 ingevette bakplaten 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- Bak eerst de pizza- en de oosterse gehaktballen.
- Was de Snijd de en de in 10 plakken, leg op elke pizzagehaktbal een plak en tomaat, bestrooi met en bak ze nog 5-8 minuten in de oven.
- Pel en snipper de knoflook, was de en snijd de blaadjes in reepjes.
- Meng ze door de .
- Breng op smaak met en , Halveer de reepjes spek bak ze knapperig in 1 eetlepel hete en neem ze uit de pan.
- Bak in het spekvet 1 o spiegeleitjes, leg de eitjes en de spekreepjes op de mosterdgehaktballen, betstrooi ze met de geraspte en bak ze nog 5 minuten in de oven.
- Garneer de pizzaballen met de reepjes .
- SErveer de oosterse gehaktballen met de yoghurtdip
Ook lekker om te maken
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet41u15m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Pizzagehaktballen voor buffet41u15m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Minipizza voor buffet420m
-
Recept
Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet42u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- mozzarella, yoghurt, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella, yoghurt, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en ontbijtspek
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 442 kcal | 22% | 6630 kcal |
Vetten | 27 g. | 38% | 405 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 195 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |