Variatiegehaktballen voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Week de in water.
  2. Hak de grof.
  3. Was de en laat ze uitlekken.
  4. Pel en snipper de .
  5. Kneed het gehakt met 3 , het uitgeknepen brood, wat , en een snufje .
  6. Verdeel de massa in drieën.
  7. Meng voor de mosterdgehaktballen 1/3 van het gehakt met de .
  8. Meng voor de pizza gehaktballen 1/2 van het gehakt met de pizzakruiden.
  9. Meng voor de oosterse gehaktballen 1/3 van van het gehakt met de , , 1/2 theelepel en wat .
  10. Maak van elk deel 10 platte gehaktballen.
  11. Bak ze achtereenvolgens op 2 ingevette bakplaten 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  12. Bak eerst de pizza- en de oosterse gehaktballen.
  13. Was de Snijd de en de in 10 plakken, leg op elke pizzagehaktbal een plak en tomaat, bestrooi met en bak ze nog 5-8 minuten in de oven.
  14. Pel en snipper de knoflook, was de en snijd de blaadjes in reepjes.
  15. Meng ze door de .
  16. Breng op smaak met en , Halveer de reepjes spek bak ze knapperig in 1 eetlepel hete en neem ze uit de pan.
  17. Bak in het spekvet 1 o spiegeleitjes, leg de eitjes en de spekreepjes op de mosterdgehaktballen, betstrooi ze met de geraspte en bak ze nog 5 minuten in de oven.
  18. Garneer de pizzaballen met de reepjes .
  19. SErveer de oosterse gehaktballen met de yoghurtdip
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • mozzarella, yoghurt, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella, yoghurt, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en ontbijtspek
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
442 kcal
22%6630 kcal
Vetten
27 g.
38%405 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%195 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Variatiegehaktballen voor buffet