Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Karbonade recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Snijd de in blokjes.
- Was en hak de peterselie.
- Dep evt de karbonades droog.
- Verhit de in een grote pan.
- Bak hierin de karbonades in porties aan beide zijden krachtig aan.
- Breng op smaak met en .
- Neem de karbonades uit de pan en leg ze in een grote ovenschaal met deksel of in een braadslede.
- Bak het gehakt rul in het braadvet.
- Voeg de toe en fruit ze glazig, Roer de en de peterselie erdoor.
- Blus af met 250 milliliter water en de , breng aan de kook en laat ca 1 minuut op een laag vuur pruttelen.
- Breng op smaak met de , en .
- Verdeel het gehaktmengsel over de karbonades.
- Laat afgedekt ca 1 uur en 45 minuten smoren in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
- Laat het vlees de laatste 10-15 minuten zonder deksel verder garen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet41u15m
-
Recept
Pizzagehaktballen voor buffet41u15m
-
Recept
Bladerdeeghapjes met gehakt voor buffet445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 168 kcal | 8% | 1344 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |