Pizzagehaktballen voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Gehaktballen recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Laat het weken in water.
- Pel en snipper de en de knoflook.
- Maak de schoon en snijd ze evt.
- wat kleiner.
- Kneed het gehakt, het uitgeknepen , de , de helft van de , de , , en de pizzakruiden door elkaar.
- Vorm er 16-18 gehaktballen van.
- Verhit 3-4 eetlepels portiegewijs in een grote pan.
- Bak de gehaktballen hierin ca. 6 minuten rondom aan.
- Leg de ballen in een grote ovenvaste schaal.
- Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
- Verhit 1 eetlepel in het braadvet.
- Bak de hierin ca. 6 minuten.
- Bak de knoflook en de rest van de kort mee.
- Breng op smaak met , en .
- Voeg de met het sap toe en maak met een vork de wat kleiner.
- Voeg 125 milliliter water, de en het bouillonblokje toe.
- Breng alles aan de kook en laat 5 minuten op laag vuur zachtjes koken.
- Breng op smaak.
- Giet de tomatenroom over de gehaktballen, strooi de erover en gratineer ca 30 minuten in de voorverwarmde oven..
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Macaroni-gehaktschotel voor buffet41u
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet41u15m
-
Recept
Feta- gehaktballetjes voor buffet445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
- brood en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- brood en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- brood, groentebouillonblokje, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- slagroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood, olie, groentebouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 178 kcal | 8% | 1424 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |