Tisrya dum masala (gekruide mosselen)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de of olie.
    Voeg de , de knoflook en de toe en laat dit al omscheppend licht kleuren.
    Voeg er dan de , de kurkuma, de gemalen en de aan toe.
    Schep goed om, giet het erbij, breng het al roerend aan de kook en laat het 5 minuten doorkoken.
    Doe de schoongemaakte erbij, leg het deksel op de pan en laat koken tot alle open zijn.
    Verdeel er het korianderblad en het over en schep goed om.
    Doe de in een schaal en schep op elke mossel een beetje van de (eventueel iets ingekookte) saus.
    Serveer met rijst en een komkommersalade met yoghurt, gember en knoflook.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ghee is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ghee is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Tisrya dum masala (gekruide mosselen) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik heb dit recept herhaaldelijk gemaakt. Het blijft het lekkerste mosselrecept dat ik ken. Heerlijk met ketjap of chilisaus als sausjes
Ruud 26 juli 2017
Wist je dat je recept opgepikt is door de telegraaf? Het stond een paar dagen geleden in de krant en mijn man heeft het vanavond gemaak. Heerlijk!
EC 14 augustus 2013
Erg aparte ideeen en de indiase mosselen ga ik gelijk proberen, met dank.
leniehans 15 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
16 kcal
0%64 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tisrya dum masala (gekruide mosselen)