Telor boemboe goreng (mild gekruide gevulde eieren)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de in 10 minuten hard.
Houd ze onder koud stromend water en pel ze.
Smelt de .
Halveer de en wip de dooiers eruit.
Prak de dooiers fijn en roer ca. 2/3 van de , de , , kaas en erdoor.
Breng het mengsel op smaak met en .
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Vul de halve met het dooiermengsel en smeer daarbij een laagje vulling over het hele snijvlak.
Leg de in een ovenschaal en druppel de rest van de erover.
Bak de in het midden van de oven in 10-15 minuten goudbruin en door en door heet.
Serveer ze warm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Dadar busa Telor (gekruide eieren)445m
-
Recept
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren)430m
-
Recept
Telor mengisi (gevulde eieren met gekruid gehakt)445m
-
Recept
Kari Telor (gevulde eieren)445m
-
Recept
Telor Cina (gekleurde eieren)440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en oude kaas
- oude kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 211 kcal | 10% | 844 kcal |
Vetten | 24 g. | 35% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |