Ikan bandeng (licht gekruide rode ponen uit de oven)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de en rasp deze fijn.
Maak de schoon.
Dep de droog en maak met een scherp mes enkele ondiepe insnijdingen aan de rugzijde.
Bestrooi de vissen met wat .
Schenk de in een ovenschaal en leg er de vissen in.
Meng in een kom de , , , ketjap en het .
Verdeel het mengsel over de vissen.
Dek de schaal af met aluminiumfolie.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 °C en stoof het gerecht in 30 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan Kapap Merah Dengan Oranye (rode poon met sinaasappel)445m
-
Recept
Piendang Ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet)445m
-
Recept
Bandeng Kemirie (pittig gekruide makreel)445m
-
Recept
Ikan Lele Goreng (gebakken zeewolf in kruiden)450m
-
Recept
Ikan Bau Peapi (licht gekruide makreel met tomaat)445m
-
Recept
Rode poon in tomatensaus445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 77 kcal | 3% | 308 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |