Allergie informatie: Ouderwetse vermicellisoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 deciliter bouillon
- 40 gram vermicelli
- 150 gram gehakt
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ouderwetse kaantjes
Met rundvet, zout en peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - pamaki - Ouderwetse appelcompote
Met appels, amandelschaafsel en rozijnen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker
Met stoofperen, kruidnagels en rode druivensap uit Nederland
4 porties - 12 uur
Bijgerechten - Leoietje - Ouderwetse draadjesvlees
Met rundvlees, kruiden en water uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Vlees - angelaatje - Grootmoeders vermicellisoep
Met bouillon, vermicelli en kalfsgehakt uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - jolandaknorretje
- Home
- Recept
- Budget
- Ouderwetse vermicellisoep
- Allergieen informatie