Recepten met Vissaus
Vissauzen zijn er in vele soorten. Ze worden gemaakt van rauwe vis of gedroogde vis, garnalen of krabbetjes die in de zon worden gefermenteerd. De Aziatische keuken maakt veel gebruik van vissaus. Men gebruikt de vissaus als smaakmaker en de saus geeft een hartig aroma aan vele gerechten. Vissaus werd al door de Romeinen gebruikt. Deze vi...Nog veel meer weten over Vissaus klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met vissaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Vissaus
-
Recept
Kip in pittige pinda kokossaus445m
-
Recept
Biefstuksalade 3435m
-
Recept
Wortelsalade41u45m
-
Recept
Thaise Komkommersaus415m
-
Recept
Gebakken rijst met kip41u
-
Recept
Katwijkse Mie420m
-
Recept
Champignonsoep met sjalotjes415m
-
Recept
Koolsoep met garnalen420m
-
Recept
Viskerrie430m
-
Recept
Mosselen met basilicum425m
-
Recept
Gebakken Garnalen420m
-
Recept
Viskerrie 2430m
-
Recept
Roergebakken Groenten420m
-
Recept
Garnalensalade425m
-
Recept
Rundvleessalade440m
-
Recept
Papajasalade415m
-
Recept
Muntdressing435m
-
Recept
Paddenstoelensalade415m
-
Recept
Rundergehakt met Munt420m
-
Recept
Kalfsvlees met Gember415m
-
Recept
Masaman Kipkerrie440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Vissaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Vissaus gebruikt wordt en waar Vissaus het hoofdingrediënt is.