Recepten met Paksoi
Brassica campestris var. chinensisPaksoi is een bladgroente van Aziatische oorsprong. Het is een lange kool met een aantal grote groene balderen en een witte stengel. Dankzij de Chinezen die zich over de hele wereld vestigden is de paksoi nu overal verkrijgbaar. De groente wordt ook in Nederland geteeld. De grote bladeren van paksoi zijn knapperig. Ze smaken wat neutraal,...
Nog veel meer weten over Paksoi klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met paksoi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Paksoi
-
Recept
Rijst met kipfilet, paksoi en satesaus420m
-
Recept
Smoorballetjes met paksoi420m
-
Recept
Paksoi met sambal en hoing410m
-
Recept
Oosterse noedelsoep420m
-
Recept
Babi ketjap430m
-
Recept
Snelle noedels415m
-
Recept
Gevuld naanbrood420m
-
Recept
Thaise salade415m
-
Recept
Romige paksooi410m
-
Recept
Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Paksoi. Dit zijn zowel recepten waarbij Paksoi gebruikt wordt en waar Paksoi het hoofdingrediënt is.