Recepten met Kruidenbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediënten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kruidenbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kruidenbouillon
-
Recept
Spinazie-aardappelsoep met ei430m
-
Recept
Chinese tomatensoep435m
-
Recept
Champignonragout II440m
-
Recept
Tomaten-uiensoep435m
-
Recept
Prei-wortelsoep440m
-
Recept
Kaassoep430m
-
Recept
Romige kaassoep420m
-
Recept
Pompoensoep met ui455m
-
Recept
Selderijsoep450m
-
Recept
Gewokte groenten440m
-
Recept
Voorjaarssoep430m
-
Recept
Romige Courgettesoep met zalmsnippers430m
-
Recept
Gevulde slasoep435m
-
Recept
Champignon-tomatensoep450m
-
Recept
Zuurkool op z’n Hongaars (anders)455m
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
Gele rijst met groenten450m
-
Recept
Zoete couscous430m
-
Recept
Griekse gehaksballetjes met rijst430m
-
Recept
Kruidenbouillon met gebakken varkensfricandeau410m
-
Recept
Kaasfondue430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kruidenbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Kruidenbouillon gebruikt wordt en waar Kruidenbouillon het hoofdingrediënt is.