Recepten met Komijnzaadjes
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnzaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnzaadjes
-
Recept
Scampi's in kokosnootsaus445m
-
Recept
Aloo dum (aardappelcurry)450m
-
Recept
Korianderchutney440m
-
Recept
Aloo Ko Achar (aardappelsalade)445m
-
Recept
Garam masala425m
-
Recept
Gestoofde kipkarbonades met paprika450m
-
Recept
Lamsstoofpot43u
-
Recept
Nijlbaars met specerijenjus en zeekraal450m
-
Recept
Kikkererwtentapenade410m
-
Recept
Rode bietensoep415m
-
Recept
Kaas-komijnkletskoppen420m
-
Recept
Kruidig gebakken kip420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnzaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnzaadjes gebruikt wordt en waar Komijnzaadjes het hoofdingrediënt is.