Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Yoga kruiden (garam masala)410m
-
Recept
Satésaus met komijn410m
-
Recept
Kebbe445m
-
Recept
Arabische gemengde kruiden410m
-
Recept
Turkse gemengde kruiden410m
-
Recept
Linzensoep "Traditioneel"42u
-
Recept
Spiesjes varkensvlees in filodeeg445m
-
Recept
Narial anday (eier-kokoscurry)440m
-
Recept
Indiase eiercurry445m
-
Recept
Karai Gosht (gekruid lamsvlees)42u20m
-
Recept
Falafel (witte bonenkoekjes)420m
-
Recept
Stoofschotel met rundvlees en sperziebonen43u45m
-
Recept
Tama tar Murtha (kip tomaten )450m
-
Recept
Egyptische Spiezen415m
-
Recept
Marinade-ketjap420m
-
Recept
Zoete aardappel uit de oven440m
-
Recept
Thaise curry430m
-
Recept
Canarische Mojo saus/marinade45m
-
Recept
Roti maaltijd52u5m
-
Recept
Moorse spiesjes420m
-
Recept
Waterkerssoep440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.