Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Komkommersalade410m
-
Recept
Pulled pork (Slowcooker)48u
-
Recept
Chutney van limoen435m
-
Recept
Vis in saus415m
-
Recept
De allerlekkerste tabouleh (couscoussalade) op Sara's manier410m
-
Recept
Groente burger440m
-
Recept
Bollywood marinade45m
-
Recept
Kiptortilla met luikse siroop en raz el hanout415m
-
Recept
Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie450m
-
Recept
Couscous speciaal410m
-
Recept
Spinazietaart met komijn445m
-
Recept
Yoghurtmuntdressing45m
-
Recept
Humusdip45m
-
Recept
Sayur Kare (Javaanse kerriegroentensoep41u5m
-
Recept
Gekookte gele rijst in kokosmelk435m
-
Recept
Kerrie benggala kip440m
-
Recept
Lamskottelet met frisse artisjokdipsaus425m
-
Recept
Gevuld naanbrood420m
-
Recept
Ovenschotel met kip en brocolli445m
-
Recept
Tunesische vissoep440m
-
Recept
Couscous met lamsschouder en verse groenten41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.