Recepten met Koksroom
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met koksroom toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Koksroom
-
Recept
Tête de veau (kalfsvlees in tomatensaus)450m
-
Recept
Gepocheerde visquenelles met groenten en sabayon445m
-
Recept
Cocosboontjes430m
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Macaroni alla Theressa440m
-
Recept
Aardappel Gratine41u
-
Recept
Lauwwarme aardappelsalade met lenteuitjes en gerookte zalm430m
-
Recept
Roergebakken krielaardappeltjes met rundvlees en bonte paprika420m
-
Recept
Scampi diablo440m
-
Recept
Zalm in een romig citrussausje420m
-
Recept
Spinazietaartjes met kaas41u
-
Recept
Champignonroomsaus4,315m
-
Recept
Varkenshaas met champignon-roomsaus430m
-
Recept
Biefstuk Stroganoff410m
-
Recept
Tagliatelle met paddensstoelen en truffelsaus420m
-
Recept
Spaghetti met asperges en verse oregano420m
-
Recept
Frittata met cherrytomaatjes430m
-
Recept
Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus430m
-
Recept
Pasta met courgette-kaassaus420m
-
Recept
Kipragout41u30m
-
Recept
Boeuf stroganoff445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Koksroom. Dit zijn zowel recepten waarbij Koksroom gebruikt wordt en waar Koksroom het hoofdingrediënt is.