Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Gehaktballetjes met sate saus430m
-
Recept
Rudjaksaus410m
-
Recept
Ajam Taotjo435m
-
Recept
Bruine pepersaus415m
-
Recept
Paksoi met tarly, tofu en cashewnoten430m
-
Recept
Bami met omeletreepjes420m
-
Recept
Sajoer tjampoer41u30m
-
Recept
Oosterse Pasteitjes41u
-
Recept
Gehaktballen a la Gerry430m
-
Recept
Hete kip41u15m
-
Recept
Zalm (uit blik) in schelp410m
-
Recept
Ham-kaas ragout420m
-
Recept
Kip Kerrie430m
-
Recept
Spagettini a la tonio420m
-
Recept
Vegetarische burgers410m
-
Recept
Eigen gemaakte gehaktbal430m
-
Recept
Marjon´s stoofvlees44u
-
Recept
Mie-schotel met varkenshaas425m
-
Recept
Lasagne met mon chou, champignon en perzik435m
-
Recept
Bruine bonensoep van Ria43u
-
Recept
Bami met Satésaus430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.