Recepten met Kemiriepasta
Kemirienoten groeien aan de Aleurites moluccana boom. Deze boom groeit alleen in het oostelijk deel van Indonesië en in Thailand. In Thailand heten ze phothisat. De noot lijkt op een grote hazelnoot. Kemirienoten smaken vettig en enigszins bitter. Engelstaligen noemen de kemiries candle-nuts omdat ze zo vet zijn dat ze kunnen branden...Nog veel meer weten over Kemirienoten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kemiriepasta toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kemiriepasta
-
Recept
Sambal Brandal420m
-
Recept
Ketjapsaus 2430m
-
Recept
Daging Boemboe Bali 242u
-
Recept
Daging Besengèk41u30m
-
Recept
Lemper Ajam455m
-
Recept
Djeganan 2430m
-
Recept
Sambal Goreng Snijboon425m
-
Recept
Opor Tjampoer445m
-
Recept
Sambal Goreng Ajam kering41u
-
Recept
Babi Usee-Usee41u
-
Recept
Ajam Koening 2440m
-
Recept
Petjel Mango410m
-
Recept
Petjel Ajam420m
-
Recept
Vegetarische Groentenkerrie425m
-
Recept
Kerrie Saté Kambing440m
-
Recept
Dendeng Terih41u30m
-
Recept
Ajam Boemboe Roedjak 2440m
-
Recept
Sajoer Brandnetel430m
-
Recept
Saté Sapi42u30m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 3430m
-
Recept
Sajoer Bajem Djagoeng 2420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kemiriepasta. Dit zijn zowel recepten waarbij Kemiriepasta gebruikt wordt en waar Kemiriepasta het hoofdingrediënt is.