Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Bloemkoolsausje410m
-
Recept
Gestoofde venkel450m
-
Recept
Gerookte zalmreepjes met mierikswortelroom410m
-
Recept
Krieltjesclafoutis430m
-
Recept
Garnalencocktail met creme fraiche420m
-
Recept
Amuse paling met bosuitjescreme410m
-
Recept
Dillemayonaise415m
-
Recept
Kipfilet in een spekjasje420m
-
Recept
Palingrolletje410m
-
Recept
Goulash met champignons445m
-
Recept
Gevuld ei op een glaasje415m
-
Recept
Karbonade met ananas-kerriesaus41u20m
-
Recept
Mierikswortelcrème410m
-
Recept
Cranberrysaus410m
-
Recept
Rode portsaus410m
-
Recept
Tapas preigehaktaart41u30m
-
Recept
Penne met courgette, zalm en salie430m
-
Recept
Koolvistaart450m
-
Recept
Voorjaarssalade met makreel430m
-
Recept
Kleine preitaartjes met kip450m
-
Recept
Camembertquiches met vruchten445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.