Recepten met Balsamico
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamico toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamico
-
Recept
Pastasalade met krokant katenspek en makreel425m
-
Recept
Zalmcarpaccio met ijsbergsla430m
-
Recept
Salsa45u45m
-
Recept
Carpaccio van gerookte zalmfilet425m
-
Recept
Kip met tijm425m
-
Recept
Pennesalade met cherrytomaatjes445m
-
Recept
Makreel met tomatenmix420m
-
Recept
Snelle aardappel-tonijnsalade415m
-
Recept
Carpaccio met rucolla en truffel410m
-
Recept
Salade met gegrilde geitenkaas en knoflook440m
-
Recept
Aardappel-paprikasalade435m
-
Recept
Aardappel-champignonsalade445m
-
Recept
Tomatensalade met bosui, knoflook en witte wijn445m
-
Recept
Aubergine-courgettesalade41u40m
-
Recept
Kalkoensalade met vleestomaten, rode ui en mosterd42u25m
-
Recept
Carpaccio met veldsla en sjalotjes415m
-
Recept
Groene pesto410m
-
Recept
Haricots verts met tomaat435m
-
Recept
Tomaten met groene olijven450m
-
Recept
Paprika-tomatenmix455m
-
Recept
Tagliata de boeuf à la Santa Rosa415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamico. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamico gebruikt wordt en waar Balsamico het hoofdingrediënt is.