Tagliata de boeuf à la Santa Rosa

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde

Bereidingswijze

  1. Tagliata komt van het Italiaanse woord tagliare, dat snijden betekent.
  2. Na het grillen wordt het vlees dan ook in plakjes gesneden alvorens uit te serveren.
  3. Doe de eetlepel in een kom en los hier een snufje in op.
  4. Voeg 4 eetlepels toe en klop met een garde goed door.
  5. Roer de rucola sla door deze dressing.
  6. Drapeer op 4 grote borden een bedje van de rucola sla.
  7. Halveer de en bestrijk elk stuk vlees aan beide zijden met een half teentje.
  8. Smeer met een kwastje op het vlees.
  9. Grill het vlees 2 à 3 minuten aan elke zijde.
  10. Zorg dat het vlees van binnen rosé blijft of zelfs rauw.
  11. Bestrooi het gegrilde vlees met wat en uit de molen.
  12. Verwijder het eventuele vetrandje.
  13. Snijd het vlees in plakken van ca. 1 cm.
  14. dik en leg deze dakpansgewijs op het bedje van rucola.
  15. Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes.
  16. Bestrooi het vlees met de geschaafde stukjes Parmezaan en de stukjes gedroogde tomaat.
  17. Sprenkel er tot slot een eetlepel overheen.
  18. Serveer met witte pasta naar keuze en een stevig glas rode Italiaanse wijn, zoals een Valpolicella, Chianti classico of Rosso di Montalcino.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%416 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliata de boeuf à la Santa Rosa