Recepten met Baguette
 Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met baguette toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Baguette
- 
  
  
  Recept
     Kaas baguette420m Kaas baguette420m
- 
  
  
  Recept
     Baguette met Passendale Classic410m Baguette met Passendale Classic410m
- 
  
  
  Recept
     Baguette met een tapenade van olijven420m Baguette met een tapenade van olijven420m
- 
  
  
  Recept
     Gegratineerde varkensfilet met camembert440m Gegratineerde varkensfilet met camembert440m
- 
  
  
  Recept
     Baguette met olijventapenade420m Baguette met olijventapenade420m
- 
  
  
  Recept
     Groentebol415m Groentebol415m
- 
  
  
  Recept
     Zoete sandwich415m Zoete sandwich415m
- 
  
  
  Recept
     Baguetjes in de oven410m Baguetjes in de oven410m
- 
  
  
  Recept
     Knoflookbrood425m Knoflookbrood425m
- 
  
  
  Recept
     Bruschetta met gerookte makreel420m Bruschetta met gerookte makreel420m
- 
  
  
  Recept
     Gerookte zalm met kruidige roomkaas415m Gerookte zalm met kruidige roomkaas415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Baguette. Dit zijn zowel recepten waarbij Baguette gebruikt wordt en waar Baguette het hoofdingrediënt is.
 
    
   
     
     
     
     
     
     
     
    