Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Regenboogsalade recept
Regenboogsalade recept

Regenboogsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gesneden tomaten, rode en gele paprika, wortels, komkommer, radijsjes en ui in een kom. Voeg de babyspinazie toe (eventueel kleiner gescheurd met de hand) en doe er de bloemkoolroosjes bij. Strooi er de peterselie en basilicum overheen. Giet de dressing erover. (Dressing: doe gelijke delen olijfolie en vers limoensap of appelciderazijn in een afsluitbaar glazen potje, met de fijngesneden knoflook en een eetlepel honing. Sluit de pot en schud tot de ingredienten goed vermengd zijn). Variatie: Neem een platte schaal en schik de groenten op kleur als een regenboog . Violet/paars (ui), rood (paprika), oranje (wortel), geel (paprika), groen (spinazie) etc. Strooi daar de basilicum en peterselie over en tot slot de dressing. Sat nam.

Serveersuggesties

De rauwkost in deze salade is op kleur geselecteerd, alle zeven kleuren van de basis chakra's zijn vertegenwoordigd. Rood is voor de eerste chakra, oranje voor de tweede, geel voor de derde, groen voor de vierde, paars/violet en wit representeren de vijfde, zesde en zevende. Als je deze salade maakt en eet, voed je je energiebanen.

Allergenen Informatie

Voor dit regenboogsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven