Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oriėtaalse kikkererwtensalade recept
Oriėtaalse kikkererwtensalade recept

Oriėtaalse kikkererwtensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken. Rooster het venkelzaad in de hete olie in een ruime pan. Fruit de uien en de knoflook kort mee. Voeg de tomaten + vocht en de kikkererwten toe. Druk de tomaten voorzichtig fijn. Breng op smaak met zout, cayennepeper en wat kaneel en suiker. Breng het geheel aan de kook en laat 12.5 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe door. Laat afkoelen. Was de kruiden en hak ze fijn op wat munt na. Roer ze door de groenten en breng nogmaals op smaak. Garneer met de munt en dien lauwwarm of koud op. lekker met Turks brood.

Allergenen Informatie

Voor dit oriėtaalse kikkererwtensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven