Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-bacon-hamburgerburger voor de tafelgrill recept
Mini-bacon-hamburgerburger voor de tafelgrill recept

Mini-bacon-hamburgerburger voor de tafelgrill


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in reepjes. Schep in een schaal om met limoensap.
Bak aan de tafel op de bakplaat in een beetje olie de hamburgers in 3.5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Bak ook de bacon op de bakplaat krokant.
Snijd een broodje open en besmeer met de knoflooksaus. Beleg de onderste helft met de sla, de bacon, de hamburger, een paar reepjes avocado en plakjes tomaat, leg de bovenste helft erop en steek er een prikker door.

Serveersuggesties

Snijd vlak voor de gourmet de avocado, zodat het vruchtvlees frisgroen blijft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mini-bacon-hamburgerburger voor de tafelgrill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven