Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtvla met eiwitschuim recept
Yoghurtvla met eiwitschuim recept

Yoghurtvla met eiwitschuim


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de yoghurt en de vla door elkaar. Eieren splitsen. De eiwitten met de vanillesuiker stijfkloppen (zorg voor een vetvrije kom anders wordt het eiwit niet stijf). Eidooiers worden niet gebruikt. Helft van het eiwitschuim door het yoghurtmengsel roeren. Over 4 schaaltjes verdelen. Garneren met de rest van het schuim en de vlokken.

Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtvla met eiwitschuim recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven