Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes in deeg recept
Stoofpeertjes in deeg recept

Stoofpeertjes in deeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de plakjes bladerdeeg door de helft in een gelijk aantal als u peertjes heeft. Meng de suiker en 2 theelepels kaneel op een bordje en haal de bebloemde kant door het suikermengsel. Leg het plakje deeg met de gesuikerde kant naar beneden en leg aan een uiteinde een peertje. Rol nu het peertje schuin in zodat het andere eind van het deeg nu aan de bovenkant van het peertje zit. U kunt de peertjes in 10 minuten op 180 graden C. afbakken. Sprenkel wat stroop over de peertjes.

Serveersuggesties

Serveer met kaneelijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes in deeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven