Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gemakkelijk dessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 pot of blik peren, het liefst stoofperen, opwarmen tot aan de kook. Afgieten en het sap binden met maizena. Over elke peer 2 a 3 mintchocolaatjes laten smelten. Serveren in een kommetje met het aangemaakte perensap(warm) en een toefje slagroom. Dus: Kommetje, perensap, peer met chocolade en dan de (slag)room. Eventueel beetje kaneel erover strooien. In 5 minuten. Klaar. En.....zalig!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemakkelijk dessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven