Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tosti Laura recept
Tosti Laura recept

Tosti Laura


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tonijn uit lekken in een zeef. Snipper de ui in kleine stukjes Snijd de tomaten in kleine stukjes Snijd de ananasschijven in kleine stukjes Rasp de kaas. Bij de oven: verhit de oven op 200 graden C., grill stand Leg een boterham op de plaat, leg de uien er op, doe hier de tonijn op, de tomaat, de ananasstukjes en de kaas. Zet deze in een voorverwarmde oven en bak dit 10 minuten. In een tosti ijzer gaat dit ook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tosti laura recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven