Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mediteriaan broodje zalm recept
Mediteriaan broodje zalm recept

Mediteriaan broodje zalm


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Giet de zalm af en verwijder de velletjes en de graadjes. Snijd de tomaten in ragfijne reepjes en de olijven in dunne plakjes. Schep 3/4 van de tomaatjes, de olijven en de peterselie door de yoghurt en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de bollen open, leg de onderkanten op 2 borden en bestrijk ze rijk met het yoghurtmengsel. Verdeel de zalm erover en schep er nog een flinke lepel yoghurt op. Strooi hierover de rest van de tomaten, olijven en peterselie. Zet de bovenkant van de broodjes er weer op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mediteriaan broodje zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven