Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwartels met witte wijn recept
Kwartels met witte wijn recept

Kwartels met witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de kwartels en dep ze droog. Bestrooi ze van binnen en buiten met zout en tweederde van de tijm. Wikkel om elke kwartel 2 plakjes ontbijtspek en stop de rest in de buikholte. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kwartels rondom bruin. Bestrooi ze met de suiker en laat het karameliseren. Schenk de wijn erbij en laat de kwartels afgedekt 10 minuten op laag vuur smoren. Schenk de helft van de fond erbij en smoor het op laag vuur nog eens 10 minuten. Neem de kwartels uit de pan en houd ze warm. Schenk de rest van de fond in de pan en voeg de druiven toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de druiven toe/. Bestrooi het gerecht met de rest van de tijm. Laat het geheel afgedekt 10 minuten sudderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwartels met witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven