Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met champignonsaus recept
Biefstuk met champignonsaus recept

Biefstuk met champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de biefstukken aan beide kanten snel bruin. Zet het vuur laag en bak ze in enkele minuten tot de juiste gaarheid. Neem de biefstukken uit de pan en bestrooi ze met zout. Houd ze warm onder alu-folie. Schenk 1 deciliter water in de pan en roer het aanbaksel los. Voeg de champignonplakjes toe en bak ze enkele minuten op middelhoog vuur. Roer de creme fraiche erdoor en warm de saus, zonder te koken, goed door. Leg de biefstukjs even in de saus. Verdeel de biefstukjes over 4 borden en schep de champignonsaus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven