-
Fantastisch recept. Volle, rijke smaak, lekkere beet en het ziet er nog eens fraai uit. Zoiets kan je je gasten met een gerust hart voor zetten, het ziet er professioneel uit. Heerlijk in combinatie met geurige safraanrijst (Aldi) die je natuurlijk het beste klaarmaakt in het overgebleven visvocht (wel een paar flinke kopjes vers water erbij doen). Altijd complimenten voor de kok.
Rob gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoe lees ik de klokjes? Bedoel je 1 tot 5 minuten in de oven of 1 uur en 5 minuten
Gtje gaf dit recept 4/5 sterren
-
Goed recept, lekkere gezonde maaltijd.
Helmut gaf dit recept 5/5 sterren
-
Echt een heel lekker en eenvoudig recept.
Het was sneller klaar dan ik dacht en er is nog genoeg over voor een klein lunchpakketje voor morgen.
Tinne gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super vispannetje, ga het vandaag voor de 2e keer maken met verschillende soorten vis en viscocktail. Een dikke 10!
Arlette gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heel lekker inderdaad en gemakkelijk klaar te maken.
Thordev gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ben hem nu voor de 4e keer aan het maken, vooral mijn man vind hem heerlijk ! Ik heb hem ook al met verse doperwtjes en wortel gemaakt, ook lekker. Bedankt voor het lekkere recept.
Ankie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Inderdaad met knoflook is dit recepet een toppertje!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb dit net klaargemaakt en het was een topper!
Echt heerlijk en zeer snel klaar te maken. Grote voordeeel is ook dat je geen lange lijst met ingrediënten bij de hand moet houden wat meestal wel het geval is bij vispannetjes. Vanaf nu bestel ik die nooit meer op restaurant want met dit receptje kan je het veel beter zelf maken.
Kaat gaf dit recept 5/5 sterren
-
Zeer lekker en eenvoudig te bereiden.
Carine gaf dit recept 5/5 sterren
-
Echt heel lekker. De saus heb ik wel in dubbele portie gemaakt.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dit is een erg lekker gerecht!
Ik heb er zelf nog geperste knoflook en een fijngesneden rode peper aan toegevoegd.
Erg lekker. Bij de overgebleven kreeftenroomsoep heb een blikje van het kookvocht toegevoegd en het restant van het vispannetje (als die er nog is!), zodat er nog een heerlijke vissoep overbleef!
Ook heel erg lekker en op deze manier hoef je niets weg te gooien. Broodje erbij en je bent gelijk klaar voor de volgende middag/avond.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren