Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis-venkel wokgerecht recept
Vis-venkel wokgerecht recept

Vis-venkel wokgerecht


Ingrediënten


Bereidingswijze


De vis in stukken snijden en aanbraden in wat boter of olie. Daarna opzij zetten. De venkel, paprika, ui en knoflook snijden en de gemberknol raspen. Olie in de wok warm laten worden, Ui, knoflook en gember aanfruiten. Daarna de venkel, paprika en kerrie massala toevoegen en doorhusselen. Sambal (naar wens)toevoegen en suiker erbij doen. Daarna het blik santen en blikje mais (zonder vocht) er bij doen. Kneepje citroen of limoen op het laatst er in doen. De vis er in doen, voorzichtig doorhusselen en nu alles in een leuke grote schaal doen. Gekookte basmatirijst erbij maken. En dan smullen maar. Voor vegetariŽrs kan i.p.v. de vis gebakken tahu worden gebruikt.

Allergenen Informatie

Voor dit vis-venkel wokgerecht recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven