Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool met ei recept
Spitskool met ei recept

Spitskool met ei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ui fijn snijden. De eieren klutsen met aromat, peper en paprikapoeder (naar smaak). Spitskool snijden, als dat nodig is. De geklutste ei in pan tot roerei bakken, daarna opzij zetten. De ui in vloeibaar boter bakken tot glanzend, bouillonblokje toevoegen en peper, dan de spitskool er bij bakken tot glanzend en dan de roerei toevoegen. Even warm laten worden en dan is het klaar. Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spitskool met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spitskool met ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

 • Hallo, ik heb net het recept spitskool met ei, geserveerd met rijst gemaakt, heerlijk, ik wist niet dat spitskool zo lekker kon zijn.
  Sandra gaf dit recept op 31 oktober 2013 5 uit 5 sterren
 • Hallo allemaal, Ik weet niet of het aan mij ligt, ik ben nl.splinternieuw op deze website, maar als ik het recept zoek van rode kool met ananas dan krijg ik 4357 recepten waar helemaal geen rode kool... Lees reactie
  Bezoeker gaf dit recept op 3 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven