Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wok allerlei recept
Wok allerlei recept

Wok allerlei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de groente in blokjes en schijfjes, hapklaar. Uitje aanfruiten in de wok. Het gehakt rul maken, of de kipblokjes/ filetlapjes gaar wokken. De saus, peper en zout naar smaak toevoegen en de boel omscheppen. De klein gesneden groente toevoegen (niet voorkoken, dan blijft het lekker knapperig en juist wel even voorkoken als je het wat zachter wilt). En weer goed omscheppen zodat de saus vermengt met de groente en het vlees/kip. Kook de rijst of mie zoals aangegeven op het pak (of gebruik kant en klare wokrijst) en voeg deze toe. Even laten warm worden tezamen en klaar is Kees. Tip, voeg geen rijst of mie toe en schep de groente met gehakt in een warmgemaakte wrap. Vegetarisch, dan laat je het vlees, de kip weg en als je wel vis eet dan wok je zalmblokjes in plaats van vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wok allerlei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven