Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst, gehaktballetjes en rauwe andijvie recept
Rijst, gehaktballetjes en rauwe andijvie recept

Rijst, gehaktballetjes en rauwe andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Andijvie heel fijn snijden en in een schaal met olie en azijn doen. Ui heel fijn snijden. Halve ui door gehakt met zout, peper, kokos, sambal en ketjap. Balletjes maken van ongeveer 3 cm. Andere halve ui bakken in een beetje olie. Rauwe rijst met een beetje kerrie toevoegen (even bakken), daarna heet water en bouillonblokje toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing koken. De gehaktballetjes rondom aanbraden, dan afblussen met klein glaasje sherry, beetje ketjap zout en zoet. Fijn gesneden gember toevoegen. Even stoven tot het gaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst, gehaktballetjes en rauwe andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven