Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn en vlinders recept
Tonijn en vlinders recept

Tonijn en vlinders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de aanwijzingen, vlinders combineren het beste met deze saus. Was de gele paprika en snij het in kleine stukjes. Lek het blikje tonijn in een pan - zorg ervoor dat er geen stukjes tonijn ook in lekken. Op ene lage vuur rooster de gele paprika. Tonijn met een vork prakken en samen met de paprika opwarmen. Serveer boven op de pasta, met een sprenkel dille of peterselie naar smaak.

Suggestie:
Er kan ook tonijn in water gebruikt worden, en olijfolie uit een fles.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn en vlinders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven