Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusilli tricolore met een herfstsausje en een zacht geitekaasje recept
Fusilli tricolore met een herfstsausje en een zacht geitekaasje recept

Fusilli tricolore met een herfstsausje en een zacht geitekaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta a dente. Stoof de sjalot en de champignons in boter. Voeg de room, de spinazie en het sjalottenextract toe. Laat even inkoken en doe er dan de hesp bij. Doe de pasta op een bord en giet de saus erover. Doe dan de stukjes geitenkaas erover en versier met de blokjes tomaten en de pijpajuin. Peper ven de molen erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fusilli tricolore met een herfstsausje en een zacht geitekaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven