Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode stamppot uit de oven recept
Rode stamppot uit de oven recept

Rode stamppot uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca. 200 graden C. Kruid de saucijsjes zoals je gewend bent. Wanneer ze mooi gekleurd zijn de uien toevoegen en lekker meebakken tot ook deze licht gekleurd zijn. Schil en kook ondertussen de aardappels gaar in licht gezouten water. Prak of pureer de aardappels en voeg de rode kool toe (evt met behulp en toevoeging van wat melk). Meng alles goed door elkaar. Stort de stamppot in een ovenschaal en verdeel de gebakken uien over de stamppot. Verdeel hierover de appelschijven, druk ze lichtjes aan en bestuif deze met een klein beetje kaneel. Verdeel nu de saucijsjes over de schotel en daarover de mozarella verdelen Zet de schotel voor ca 15 minuten in de oven tot de kaas licht gekleurd is. Door de kaneel, krijgt dit gerecht een bijzonder accent in de smaak. Errug lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode stamppot uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven