Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Namaak lasagne met restjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 180 graden C. Kook de aspergetips kort (4 min.) in water met wat zout, afgieten en uit laten lekken. Neem een ovenschotel (niet te groot) en vet in met wat olijfolie. Voeg eerst de aardappeltjes toe, daarover heen de shoarma en dan de groenten. (Deze zijn allemaal al gaar uiteraard). Voeg de arspergetips toe. Stort de pot bechamelsaus erover en zorg dat alle ingredienten bedekt zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit namaak lasagne met restjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven