-
Prima, simpel en super lekker!
Annelies gaf dit recept 5/5 sterren
-
Kaneel is een lekkere toevoeging.
Marije gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk! En na het bakken van de aubergine's heb ik ze ook nog even op keukenpapier uit laten lekken.
Astrid gaf dit recept 5/5 sterren
-
De aubergine's na het afdeppen even inpoederen met bloem, voorkomt "inzuigen" van de olijfolie.
En de aardappelschijfjes moeten wel even gebakken worden (zoals de Grieken het zelf uitvoeren).
En veel olijfolie gebruiken! Hmmmm.
Dievertje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super lekker en makkelijk te maken,met mager rundergehakt en gegrilde aubergines is het niet vet, dus ook nog goed voor lijn, niet te veel saus en i.p.v. feta, magere kaas, smakelijk.
Mirjam gaf dit recept 5/5 sterren
-
Echt een super lekkker recept! Ook vega is mogelijk, i.p.v. lamsgehakt soja gehakt.
Tess gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ke kunt voorkomen dat de aubergines veel vet opzuigen...eerst de plakken bestrooien met zout en deze een uurtje te laten staan, worden ze ook super zacht van...
Millie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Erg lekker alleen het saus vond ik wat aan de bruinige kant. Het geheel was erg lekker!
Bezoeker gaf dit recept 4/5 sterren