Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Pangang recept
Babi Pangang recept

Babi Pangang


Ingrediënten


28

Bereidingswijze


Vlees bruin en krokant bakken in een beetje olie.
3 uien fruiten en bij het vlees doen, daarbij de bruine suiker, sambal, ketjap en knoflook toevoegen.
Dit alles ± 15 min. laten sudderen.
In andere pan ½ liter water koken, daarin de bouillonblok en tomatenpuree en keukenstroop even laten doorkoken en binden met maïzena.
Dit alles bij het vlees toevoegen en het potje atjar tjampoer erbij doen.
Apart serveren bij rijst of mie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pangang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi Pangang heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 11 recensies

  • Ik heb dit al meerdere malen gemaakt, ik ben ook een echte chinees-eter, het smaakt elke keer weer verrukkelijk. Het staat bij mij in de computer ook bij de favorieten. Sterren absoluut een 5/5. Vers... Lees reactie
    Henny gaf dit recept op 19 januari 2016 4 uit 5 sterren
  • Mijn eerste review. We wilden eigenlijk Chinees gaan halen bij de afhaalchinees, toen we ons afvroegen of we dat eigenlijk ook zelf konden maken, en of dat dan lekkerder is dan die van de Chinees. Ik ... Lees reactie
    JohnVa gaf dit recept op 15 februari 2015 5 uit 5 sterren
  • Ik maak het op ongeveer dezelfde manier, echter kruid ik het vlees van te voren nog met heel veel kerriepoeder en wat ketjap. Ook gebruik ik de genoemde smaakmakers volledig om de saus te maken. Een h... Lees reactie
    Tineke gaf dit recept op 17 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk, we hebben zitten smullen, maar inderdaad een pond vlees is wel erg karig, dan heb je maar 125 gram per persoon, mag zeker wel een kilo zijn. Ik heb de Atjar Tjampoer er ook apart bij gedaan... Lees reactie
    Nelly gaf dit recept op 25 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept. Ik neem wel een kilo vlees i.p.v. een pond! Maar mega-lekker!
    Sjaan gaf dit recept op 28 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept. Al vele malen doorgegeven. Lekker ook met verse chinese kool salade (geel-oranje) uit de koeling, apart erbij serveren. Gebakken ananas en kroepoek smaken er ook goed bij. Tip: Het vl... Lees reactie
    Ina gaf dit recept op 28 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Het was heerlijk, maar heb de atjar tjampoer er apart bij geserveerd en ook wel belangrijk snel klaar!
    José gaf dit recept op 5 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Dankjewel voor het recept was overheerlijk en heel duidelijk.
    Mariëlla de Meulder gaf dit recept op 22 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Mijn tip is om ketjap asin erbij te doen. Die is wat zouter want met ketjap manis is het erg zoet. Verder een lekker makkelijk recept.
    Toke gaf dit recept op 14 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb het net gemaakt en het smaakt heerlijk. Thanx voor de kooktip.
    Chantal gaf dit recept op 11 juli 2012 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven