Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonensalade recept
Sperziebonensalade recept

Sperziebonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de puntjes van de sperzieboontjes en kook ze 30 seconden in kokend water. Ze moeten zeer knapperig blijven. Spoel ze af met koud water en laat ze afkoelen. Rooster de sesamzaadjes in de pan tot ze bruin zijn. Er hoeft geen olie of boter bij. Maal de sesamzaadjes fijn in een vijzel en voeg de miso toe. Roer dit tot een pasta. Roer deze pasta door de sperziebonen.

Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven