Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperciebonen met pepers recept
Sperciebonen met pepers recept

Sperciebonen met pepers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sperciebonen doormidden, haal de pitjes uit de paprika en snijd ze in stukken. Verhit de wadjan, doe de olie erin en roerbak de knoflook en het zout 10 seconden. Voeg de pepers toe en roerbak 30 seconden. Doe daarna sperciebonen, sherry, azijn, suiker en een paar eetlepes water erbij en roerbak 5 minuten. Voeg indien nodig water bij en als de bonen gaar zijn, doe er dan de peper bij. Serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sperciebonen met pepers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven