Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde komkommer met rundvlees recept
Gestoofde komkommer met rundvlees recept

Gestoofde komkommer met rundvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het vlees wassen met de limoen. Het vlees daarna in de margarine bakken met de olie. De ui, de tomaat en de knoflook fijnhakken en met het bouillonblokje en peper in het water toevoegen en 1 uur op een kleine vlam laten koken. De aardappel en de komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. De aardappel en de komkommer daarna bij het vlees voegen en 20 minuten op een kleine vlam laten koken. De tomatenpasta en naar smaak de suiker erdoor roeren. Het gestoofde vlees met de komkommer in een schaal opdienen.

Serveersuggesties

Opdienen met rijst of polenta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde komkommer met rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven