Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bleekselderij op Portugese wijze recept
Bleekselderij op Portugese wijze recept

Bleekselderij op Portugese wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bleekselderij in stukjes van ongeveer 10 cm. Kook deze in 10 min. in water met zout. Afgieten en koud laten worden. De boter smelten en de gehakte ui glazig fruiten, samen met de in plakjes gesneden wortel. Voeg de stukjes tomaat toe en stuif de bloem er overheen. Doe de bouillon erbij. Als er een glad sausje is ontstaan, de bleekselderij toevoegen. Laat alles een 1/2 uurtje zachtjes stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bleekselderij op portugese wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bleekselderij op Portugese wijze heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Heb de Portugese bleekselderij gisteren op tafel gezet met puree en gevulde eieren. Viel zeer in de smaak!
    Willem gaf dit recept op 28 maart 2013 4 uit 5 sterren
  • Bedankt voor het recept, net gemaakt (met wat aanpassingen) en het smaakt naar meer! Ik ga het idee zeker als basis gebruiken voor meer gerechten. Wel serveer ik er sowieso rijst onder, daar trekt de ... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 10 oktober 2011 5 uit 5 sterren
  • Best lekker!:)
    Monogatari gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven