Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kipnuggets op Sara's manier recept
Pittige kipnuggets op Sara's manier recept

Pittige kipnuggets op Sara's manier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de frituur aan op 170 graden zodat deze op kan warmen. Klop het ei los met peper en zout in een diep bord. Meng in een ander diep bord het paneermeel met de kruiderij. Snijd de kip in blokjes van 2 bij 2 bij 2 cm. Schep de blokjes kip goed door het ei en daarna door het paneermeel. Dit wil het beste met je handen. Druk het paneermeel een beetje "in" de kip. Als alles goed is bedekt doe je de helft in het frituurmandje (even voorzichtig schudden tegen overtollig paneermeel anders wordt het frituurvet zo snel vies). Frituur maximaal 5 minuten bij 170 graden. Frituur de andere helft en laat even op keukenpapier uitlekken. Evt. zout er over naar smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige kipnuggets op sara's manier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven